Kurser

  • Teambuilding
  • Terminskurser
  • Helgkurser
  • Grupper
  • På din hemort/arbetsplats

2021

– Trumspel i Trettonhelgen 4-6 januari 

Tolv timmar trumspel på Bäckfallet!

Vi spelar djembé, bastrummor och klockor så mycket vi vill och orkar.
Inga förkunskaper krävs.

Kursen börjar måndag kväll med soppa och sen ett trumpass. Fortsätter hela tisdagen och avslutas onsdag efter lunch, (eller lite senare om ingen har bråttom iväg)

Vegetarisk mat och enkelt boende ingår, men ta med sängkläder!

Priset är 1800 kr.
Sätt in din kursavgift på Pg 87514-6 och mejla Mikael

Begränsat antal platser, så vänta inte för länge med din anmälan!

Välkommen!
Micke och Christina

Kroppskännedom-Rörelse-Reflektion

– KRR-enskilda möten

Personliga strategier för balans.

Tempot och kraven i arbetslivet har skruvats upp och det är nödvändigt att ha balans!  Sjukskrivningar är mycket kostsamma och vi vet att de bästa idéerna kommer när vi är på banan, tänker klart och agerar relevant! Det är lönsamt för alla inblandade att investera i strategier för detta.

Mitt namn är Christina J. Gabrielsson och jag har under 30 år arbetat med pedagogiska möten och coaching.  Sedan 1999, då jag arbetade på psykiatriska öppenvården i Karlstad, har jag utarbetat metoden KRR. Genom praktiska övningar och samtal finner vi nya förhållningssätt som ger redskap för att bättre hantera vardagen.  Jag hjälper dig att identifiera sådant som skaver och hitta lösningar för detta. Målet är att du ska skapa balans mellan aktivitet och vila, prestation och avslappning, arbetsliv och fritid.

Vi träffas under 2 timmar och utforskar din situation. Tillsammans hittar vi strategier för hur du kan agera. En uppföljning på 1 timme inom 2-4 veckor är att rekommendera, och om du vill gå vidare så planerar vi in fler träffar.

Med vänlig hälsning från Christina J. Gabrielsson.
Blå Björk Samspel

För pris och mer information: 070-515 02 68,  Christina

– KRR-grupp

Kroppskännedom- Ett sätt att komma i kontakt med och medvetandegöra sig om kroppens uttryck och signaler, genom rörelse, fokusering och reflektion. Grundning, tyngdförflyttning, balans, bäckenrörelser och andning är några begrepp vi arbetar kring. Den västafrikanska danstraditionen är på många sätt min inspiration och lusten har en central betydelse.

Denna kurs är 4 ggr 2 timmar eller 2 ggr 4 timmar
Vi rör oss smått och stort till olika typer av musik och du får inspiration och redskap som ökar din förståelse för kroppens signaler. Vi samtalar om våra reflektioner.

Första tillfället koncentrerar vi oss på våra fötter och arbetar med grundning och balans.
Andra tillfället fokuserar vi på rörelser i höfter och bäcken för frigörande av kraft och energi.
Tredje tillfället handlar om rygg- och bröströrelser och kopplar det till andning och avslappning.
Fjärde tillfället går vi igenom huvudets rörelser, nacken och kroppen i sin helhet.

Kontakta Christina – 070-515 02 68, Christina

– DANSA-DANSA!

Vi går igenom kroppen och reflekterar lite över dagsläget, dansar utifrån behov och lust till musik som på olika sätt inspirerar till rörelse.

Sagt av deltagare: ”Hjärnan går ner i varv och vilar på riktigt”, ”Ingen stress av att göra rätt och hänga med”, ”Regelbundenheten passar mig och hjälper mig att orka arbetsveckan”, ”Kravlöst och mycket skönt”, ”Roligt att skapa själv”.

Mejla till Christina om du vill vara med eller ring 070-515 02 68

Välkommen!

– Rytmisk Rehab med RGRM metoden

RGRM metoden – Ronnie Gardiners Rytm och Musik metod är utvecklad för att ge hjärnan träning på ett effektivt och lustfyllt sätt och har använts för rehabilitering vid neurologisk skada sedan 2000.

RGRM metoden är i sin struktur mycket social och vi använder rytm, musik och rörelse som ett medel för att öka koncentration, balans, koordination, minne, lust och självförtroende.

Ledare Mikael Gabrielsson – Blå Björk Samspel

Välkommen!

TeambuildingTerminskurserHelgkurserGrupperPå din hemort/arbetsplats